Første havn Ebeltoft
Ebeltoft

Da Sleipner ikke har brug for meget vand, kunne vi finde en plads længst mod land.
der var ellers fyldt godt op i havnen.

Lillebæltsbroen
Sejle på luft

Ved søsætning forsøgte Sleipner at sejle på vand, men uden held. Det gik også galt da vi forsøgte at sejle på luft, lige før Lillebælt. Båden satte ud, men ved hjælp af en ekstra tank midt i båden, fik vi redet os.

Monna og Erling
Campingfolket

Mona og Erling var på caming i området, så de kom en tur til havnen, hvor vi spiste mens vi sloges med mariehønsene, som også ville have noget af maden.

 

Sommersejlads til Sydfyn

Grillaften i Juelsminde

Det var dejligt vejer og vi havde fundet grillerne frem samt lidt til at skylle efter med.


Billeder fra turen SE HER

Den første dag sejlede vi til Ebeltoft, som må siges at være lige lovligt langt for hund og mennesker, men vi fandt fine pladser i Ebeltoft. Vi brugte et par dage til at se lidt af byen.
Herefter gik turen ned langs med vesrkysten af Samsø, hvor vi slog mod vest ret mod Juelsminde, Hvor Delfinen med Ulla of Leif ventede med deres nyerhverved båd ventede. Vi havde nogle hyggelige dage i Juelsminde og vejret var i top.
Vejerudsigterne lovede ikke for fint vejer, så Johanne-K med Lisbeth og Jens havde sine overvejelser om hvad de skulle, da arbejde kaldte. De valgte at slå følge med Delfinen retur mod Kongsdal.
Vi andre satte kursen mod syd, gennem Lillebælt og ind i Middelfart, hvor vi også fik fine pladser. Det var varmt og fyldt med mariehøns.

Næste dag satte vi kursen mod øst mod Assens, og nu var vi ved at være skrappe til at gafle en ledig bådplads, og lave hurtige fortøjninger uden problemer.
I Assens var vejret også fint, og vi havde nogle fine smut op i byen. Vi fik besøg af Monna og Erling som var på camping lige i området.

Vejret var nu under forandring og vi satte kursen mod Ærø, men efter nogle timers sejlads blev vi enige om at søge ind til øen Lyø, da det var blevet et træls vejer.
Vi var nogle dage på Lyø, men vejret blev ikke meget bedrer, så vi valgte at gå mod vest over mod østkysten af Jylland, hvor vi søgte ind til Haderslev.
Her blev vi en uge for at vente på at vejret blev til at sejle mod nord igen. Haderslev fjord minder meget oh vores kønne fjord, og det er en hyggelig by, som vi fik bådpladser lige midt i.
Folkene i Lystbådehavnen var meget flinke og hjælpsomme, så det var fint.
Vi havde nogle kraftige regnbyger, så der blev brugt en del plast og garfa for at holde vandet ude.

Da vejret blev til det, afsejlde vi meget tidelig fra Haderslev, men en flot solopgang på vej ud af fjorden. Vi gik til Juelsminde, for herefter at gå til Hou, for at afvente.
Efter nogle dage sagde vejerudsigten at der ville blive en enkelt dag med fint vejer, så beslutted at tage turen hjem til Kongsdak i et stræk.
Ca kl. 2000 ankom vi til Kongsdal-.

 
Bryllupsdag
Vækket kl. 0400

Den 15 august havde vi bryllupsdag. Sejlervennerne vækkede os kl. 0400 med sang og blomster inden vi skulle afsejle fra Hou mod Kongsdal.

Julsminde
Ulla og Leifs båd

Da vi ankom til Juelsminde ventede Ulla og Leif på os hvor de havde sikret os pladser, selv om der ved ankomsten var fyldt godt op. Vi lå 6 både uden på hverandre, men det gik fint. Næste dag kunne vi så finde fine pladser til Neptun og Johanne-K.
I havnen var der langt mellem steder hvor vi kunne bruge vores grill, så vi sad på trappen til sejlklubben, men vejret var i top så vi havde det dejligt.
Efter nogle dage besluttede Johanne-K at følges med Delfinen hjem mod Kongsdal.
Malu, Neptun og Sleipner satte kursen mod syd.

Margrethe og Jørgens Bom Frandsen
Lav din egen hjemmeside med mono.net